fredag den 4. januar 2013

Carnosin


Carnosin er en af kroppens vigtige antioxidanter

- Forbedre din immunforsvar
- Forbedrer din sundhed
- Forbedrer bio elektriske i dine organer
- Hjælper med at reducere forekomsten af fine linjer og rynker
- Forbedre din generelle sundhed

Hvordan virker dette produkt
Dette Carnosin plaster igang sætter produktionen af Carnosin i kroppen. Klinisk forskning har fastslået at Carnosin har nogle fantastiske og dramatiske resultater i forbindelse med at holde kroppen ung. Carnosin er stof der finde naturligt i kroppen, ja..faktisk i alle vores celle og har den fantastiske egenskab at reparerer vores celler og dna. Carnosin spiller derfor en vigtig rolle i vores generelle sundhed. Undersøgelser af Carnosin viser at det beskytter hjernen mod plaque som er årsag til Alzheimers og Parkinson.

Produktionen falder med alderen
Produktionen af Carnosin falder med alderen og herved falder vores forsvar mod nedbrydelse af vores celler og dna. Vi kender alle situationen hvor vi kommer til skade med eks. et åbent så, der går meget kort tid så er såret lukket. Når man er kommet op i alderen er det noget svært at få sår til at hele, man høre om ældre mennesker der ligger med åbne sår i måneder. Det er mangel på Carnosin i kroppen.

Idrætsfolk har stor gavn af Carnosin
Carnosin kan med fordel bruges af folk der dyrker sport. Den første gevinst er den hurtige reparetion af væv skader i forbindelse med skader.
Det har vist sig at Carnosin har en effektiv virkning på ophobning af mælkesyre. Idrætsfolk der bruge Carnosin under idræt kan simpelthen yde mere fordi produktionen af mælkesyre kommer langt senere end normal.

Klik her for at åbne brugsanvisningen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar